Dragi Vizitatori

Sper ca in acest site sa gasiti informatiile care va intereseaza, iar cei care sunt din afara Siretului sa il considere o invitatie sa ne viziteze orasul. Pentru ca acest mijloc de comunicare sa raspunda intr-adevar intereselor dvs., va rog sa ne comunicati opiniile si intrebarile voastre, ce informatii doriti sa gasiti si care sunt mijloacele optime de comunicare intre administratia publica si cetateni. Orasul Siret este un loc cu o bogata traditie, istorie si cultura, dar si cu un potential urias, sunt convins ca impreuna vom gasi modalitatile optime de promovare a urbei noastre.

 

Primarul orasului Siret

Adrian Popoiu

-------------------------------------------------------------

PROIECTE PRIMARIA SIRET - Click AICI

-------------------------------------------------------------

Anunturi!!!

Oportunitatea transportului public in orasul Siret


Avem rugamintea sa raspundeti obiectiv la intrebarile din chestionarele de mai jos si sa contribuiti activ la elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila a orasului Siret.

Pentru orice fel de intrebari, sesizari sau informatii, adresa noastra de e-mail va sta la dispozitie: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; sau la telefon 0230/280901 si fax 0230/280624 .

Va multumim pentru contributia dumneavoastra!

Alegeri EU

Publicatie


Raportul Primarului 2016 

Newsflash

Orasul Siret

Orasul Siret dupa anul 2000


XHTML and CSS. | Kepri Portal